Politika e Privatësisë për Bufalo Shoes Albania

Në bufalo.al, e aksesueshme nga https://bufalo.al/, një nga prioritetet tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban lloje të informacionit që mblidhet dhe regjistrohet nga bufalo.al dhe si e përdorim atë.

Nëse keni pyetje shtesë ose kërkoni më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni.

Kjo Politikë e Privatësisë zbatohet vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në faqen tonë të internetit në lidhje me informacionin që ata shpërndajnë dhe/ose mbledhin në bufalo.al. Kjo politikë nuk zbatohet për asnjë informacion të mbledhur jashtë linje ose nëpërmjet kanaleve të tjera përveç kësaj faqe interneti. Politika jonë e privatësisë u krijua me ndihmën e Gjeneruesit Falas të Politikave të Privatësisë.

Pëlqimi
Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni politikën tonë të privatësisë dhe pranoni kushtet e saj.

Informacioni që mbledhim
Informacioni personal që ju kërkohet të jepni dhe arsyet pse ju kërkohet t’i jepni ato, do t’ju bëhen të qarta në momentin kur ne ju kërkojmë të jepni informacionin tuaj personal.

Nëse na kontaktoni drejtpërdrejt, ne mund të marrim informacion shtesë rreth jush, si emrin, adresën e emailit, numrin e telefonit, përmbajtjen e mesazhit dhe/ose bashkëngjitjet që mund të na dërgoni, dhe çdo informacion tjetër që mund të zgjidhni të jepni.

Kur regjistroheni për një llogari, ne mund të kërkojmë informacionin tuaj të kontaktit, duke përfshirë artikuj të tillë si emri, emri i kompanisë, adresa, adresa e emailit dhe numri i telefonit.

Si e përdorim informacionin tuaj
Ne përdorim informacionin që mbledhim në mënyra të ndryshme, duke përfshirë:

 • Siguroni, operoni dhe mirëmbani faqen tonë të internetit
 • Përmirësoni, personalizoni dhe zgjeroni faqen tonë të internetit
 • Kuptoni dhe analizoni se si e përdorni faqen tonë të internetit
 • Zhvilloni produkte, shërbime, veçori dhe funksionalitete të reja
 • Komunikoni me ju, ose drejtpërdrejt ose përmes një prej partnerëve tanë, duke përfshirë shërbimin ndaj klientit, për t’ju ofruar përditësime dhe informacione të tjera në lidhje me faqen e internetit, dhe për qëllime marketingu dhe promovimi
 • Ju dërgoj email
 • Gjeni dhe parandaloni mashtrimin

Skedarët e regjistrit
bufalo.al ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve log. Këta skedarë regjistrojnë vizitorët kur ata vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe një pjesë e analitikës së shërbimeve të pritjes. Informacioni i mbledhur nga skedarët e regjistrave përfshin adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit të Internetit (ISP), vulën e datës dhe orës, faqet referuese/dalëse dhe mundësisht numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me asnjë informacion që është personalisht i identifikueshëm. Qëllimi i informacionit është analizimi i tendencave, administrimi i faqes, gjurmimi i lëvizjes së përdoruesve në faqen e internetit dhe mbledhja e informacionit demografik.

Politikat e Privatësisë së Partnerëve të Reklamimit
Ju mund të konsultoni këtë listë për të gjetur Politikën e Privatësisë për secilin prej partnerëve reklamues të bufalo.al.

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdorin teknologji si cookies, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhjet që shfaqen në bufalo.al, të cilat dërgohen drejtpërdrejt në shfletuesin e përdoruesve. Ata marrin automatikisht adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe/ose për të personalizuar përmbajtjen reklamuese që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se bufalo.al nuk ka akses apo kontroll mbi këto cookie që përdoren nga reklamues të palëve të treta.

Politikat e privatësisë së palëve të treta
Politika e privatësisë e bufalo.al nuk zbatohet për reklamuesit e tjerë ose faqet e internetit. Kështu, ne po ju këshillojmë që të konsultoheni me Politikat përkatëse të Privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të detajuar. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të tërhiqeni nga disa opsione.

Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes opsioneve individuale të shfletuesit tuaj. Për të ditur më shumë informacion të detajuar në lidhje me menaxhimin e cookie-ve me shfletues të veçantë të internetit, ai mund të gjendet në faqet e internetit përkatëse të shfletuesve.

Të drejtat e privatësisë CCPA (Mos i shit të dhënat e mia personale)
Sipas CCPA, ndër të drejtat e tjera, konsumatorët e Kalifornisë kanë të drejtë të:

 • Kërkoni që një biznes që mbledh të dhënat personale të një konsumatori të zbulojë kategoritë dhe pjesët specifike të të dhënave personale që një biznes ka mbledhur për konsumatorët.
 • Kërkoni që një biznesi të fshijë çdo të dhënë personale për konsumatorin që një biznes ka mbledhur.
 • Kërkoni që një biznes që shet të dhënat personale të një konsumatori, të mos shesë të dhënat personale të konsumatorit.

Nëse bëni një kërkesë, ne kemi një muaj kohë për t’ju përgjigjur. Nëse dëshironi të ushtroni ndonjë nga këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni.

Të drejtat e mbrojtjes së të dhënave GDPR
Ne dëshirojmë të sigurohemi që ju jeni plotësisht të vetëdijshëm për të gjitha të drejtat tuaja për mbrojtjen e të dhënave. Çdo përdorues ka të drejtë për sa vijon:

 • E drejta për akses – Ju keni të drejtë të kërkoni kopje të të dhënave tuaja personale. Ne mund t’ju paguajmë një tarifë të vogël për këtë shërbim.
 • E drejta për korrigjim – Ju keni të drejtë të kërkoni që ne të korrigjojmë çdo informacion që mendoni se është i pasaktë. Ju gjithashtu keni të drejtë të kërkoni
Close My Cart
Close Të Preferuarat
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Kategoritë